chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 39.rész feliratát.
Szia! Nagyon szívesen!

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 39.rész feliratát.
Kata58 írta:drága Ritám, itt még gyorsan megköszönöm az újabb részt...ez is gyógyír most a lelkemnek!![]()
![]()
![]()
![]()
szebszisz írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat! Elkezdtem nézni, már a 10. résznél járok. Nagyon aranyos sori. Deng Lun-t és Sun Yi-t a 15 years waiting for migratory birds-ben láttam együtt, Deng Lun-nel pedig a Princess Agents-ben is találkoztam. Már akkor feltűnt a játéka, tetszik.![]()
A filmbéli Yun Xin-től kiráz a hideg. Hiszem, hogy mindenki megkapja, amit érdemel. Remélem ő is így lesz vele. És szeretném, ha leginkább a férje ejtené pofára, mert mások a kutyájukkal nem bánnak így.Elhatároztam, hogy azért sem nézek bele, bár kifúrja az oldalamat a kíváncsiság.
Kitartást a folytatáshoz, szerintem hamar beérlek titeket. A saját fordítások megint belassulnak majd.
csip írta:Köszönöm szépen a 39.rész feliratát!
Kata58 írta:szia Rita! Tegnap nagyon korán lefeküdtem aludni, így a konferenciáról is lemaradtam, viszont túl korán meg is ébredtem., De legalább most kedvenceinkkel kezdtem a napot! Jó volt látni, hogy
Spoiler: mutasd
Zsúfolt lesz a hétvége, de azért majd sűrün bekukkantok hátha ...Ide jövőhétre sok esőt ígérnek, remélem nem teljesül mindegyik, mert akkor ladikot vehetünk az Útcánkra...![]()
szép hétvégét mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég