Because of Meeting You (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Because of Meeting You (39/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 17:57

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 39.rész feliratát.

Szia! Nagyon szívesen!

:littlehearth: :littlehearth: :D :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 17:58

Kata58 írta:drága Ritám, itt még gyorsan megköszönöm az újabb részt...ez is gyógyír most a lelkemnek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Tudom, Kata! Igyekeztem is a 40. résszel! 19 óra felé kint lesz!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 18:18

szebszisz írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat! Elkezdtem nézni, már a 10. résznél járok. Nagyon aranyos sori. Deng Lun-t és Sun Yi-t a 15 years waiting for migratory birds-ben láttam együtt, Deng Lun-nel pedig a Princess Agents-ben is találkoztam. Már akkor feltűnt a játéka, tetszik. :ymapplause:

A filmbéli Yun Xin-től kiráz a hideg. Hiszem, hogy mindenki megkapja, amit érdemel. Remélem ő is így lesz vele. És szeretném, ha leginkább a férje ejtené pofára, mert mások a kutyájukkal nem bánnak így. :( Elhatároztam, hogy azért sem nézek bele, bár kifúrja az oldalamat a kíváncsiság.
Kitartást a folytatáshoz, szerintem hamar beérlek titeket. A saját fordítások megint belassulnak majd. :))

Szia Szebszisz!

Az eleje a sorinak a gonoszok diadala. Aztán fordul a kocka, és kiegyenlítetté válik a harc a jó és a sötét
erők között. Mostanra a jók már többet gyepálják a rosszakat, mint fordítva. Már ez is nagy kielégülést
jelent nekünk nézőknek. Ám a mai, 40. résszel eljött az a pillanat, amikor a gonoszok már egymást ölik.
Csúcs ez az érzés! :)) De a legjobb, a volt férj gerillaharca Yu Xin ellen. =)) Amint látod, a kívánságodat
is figyelembe vették a forgatókönyvírók. :))

Deng Lunt én a Sweet Dream pár epizódjában láttam, és már ott nagyon megtetszett, pedig homlokegyenest
más a karaktere, mint itt. Ott egy visszafogott, keveset beszélő cégtulajt alakít, akit még mosolyogni
sem lehet látni. De ezt is jól játszotta.

Nekem is kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, de én sem nézek bele. Már csak 16 rész van hátra, nem tagadom,
örülök neki. Veled ellentétben nem kedvelem az ilyen hosszú sorikat fordítani.

Sok szabadidőt kívánok a saját sorozataidhoz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 18:19

csip írta:Köszönöm szépen a 39.rész feliratát!

Nagyon szívesen!

@};- @};- :D @};- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 30. 18:28

Drága ritám már előre örvendezek... :x :x :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 18:32

Kata58 írta:szia Rita! Tegnap nagyon korán lefeküdtem aludni, így a konferenciáról is lemaradtam, viszont túl korán meg is ébredtem. :) , De legalább most kedvenceinkkel kezdtem a napot! Jó volt látni, hogy
Spoiler: mutasd
Nem lett zavartalan sem az esküvő, sem utána a történtek. Hát nem tudom meddig bírja még a sok hazudozást! már nagyon gyűlnek a felhők...itt nem eső, vihar lesz... :-bd
Képes a saját anyját megzsarolni..mi tőbb a kislánnyal együtt elküldeni őket...szerencsére majd ez is kútba esik, de addig is lesz miért izgulni. S már a merénylettől sem riad vissza, csak hogy eltüntesse a múltját.
YK. sziporkázott az előadáson, a bátyja bánatára, YB meg lefüleli a hazugságot, így stornóba kerül a premier..annyira klasszul helytállnak egymástól függetlenül is és összedolgozva is, hogy öröm látni, ahogy az ellenfél egyre nyugtalanabb, egyre nagyobb a pánikhangulat. :D :-bd \:D/
Annyira jó látni a sikerüket, és azt hogy YB már biztosan tudja, hogy ő és GG ugyanaz a személy. Most már csak a megfelelő élethelyzet kell, hogy elszánja magát a bevallásra szerettei felé is és a világ számára is.
Nagyon várom a következő feliratot, amint megjön vetem is rá magam újra az adott részre, :D :littlehearth:

Zsúfolt lesz a hétvége, de azért majd sűrün bekukkantok hátha ...Ide jövőhétre sok esőt ígérnek, remélem nem teljesül mindegyik, mert akkor ladikot vehetünk az Útcánkra... :-o
szép hétvégét mindenkinek!

Szia Kata! Fél óra, és jöhetsz a 40.-ért is! Csupa jó dolgok lesznek benne, úgyhogy vigasztalónak
nagyon megteszi.

Minden szavaddal egyetértek. Én is ezeket emeltem volna ki, amit te is.

Ahogy látom a mai részben YX taktikát vált. A hazudozás helyett / mellett, a zsarolásos letámadás
módszerét is elkezdi használni. A sok leskelődésnek meglett az eredménye. Annyi titkot tud, hogy
megél belőle egy ideig. De azt is lehet érezni, hogy nem sokáig. Egyre szorul a nyaka körül a hurok.
Hurrá! :))

Igen, gyülekeznek a sötét felhők, de egyre feketébbek... nagy vihar várható.

Napos, meleg hétvégét kívánok! Pihenj, amennyit tudsz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Because of Meeting You (40/56) (online is nézhető)

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. március 30. 19:11

Jó szórakozást kívánok a 40. részhez!

Ez is rettentő jól fog esni a májunknak! Az autós-borítékos és a gyűrűs-szemeteskukás
jelenetek voltak a kedvenceim. És többször - legalább háromszor - izzadtam amiatt,
hogy GG nemet fog-e mondani igen helyett.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 30. 19:29

wow! Köszönöm szépen, örömmel vittem... :x :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2019. március 30. 19:45

Kedves Rita, köszönöm szépen az igényes fordításodat! :x
Elkezdtem, és nem bírom abbahagyni... már a 10. rész jön. ;)
Az előbb írtam egy hosszabb hsz-t, de mikor el akartam küldeni, új bejelentkeztetést csinált a rendszer. :-o Még egyszer nincs energiám újraírni,
de küldök egy hímzett (tűfestéses) virágocskát köszönetem jeléül Neked, és Nellinek.

Talán majd bevillan, hogy melyik soridnál tettem be ezt a képet anno. :)

Kép
Kép
KépKépKép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2019. március 30. 19:56

Szia Rita!

Látom megint időben érkeztem és ahogy Kata mondta én is
rávetem magam a 40.részre,amit hálásan köszönök Neked.
Hát igen megértelek,hogy nehéz ilyen hosszú sorozatot
fordítani,de úgy látom a kínaiak nagyon szeretik,mert még
a rövidebbek is 40 körül vannak.Én olyan max 24-ig tartom
ideálisnak.Most megyek élvezkedni.

Szép estét és jó pihenést :x

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. március 30. 20:20

Jót nevettem az élvezkedésen, de igazad van Cicus, ezt a sorozatot már élvezni kell mert már végre eljutottunk odáig, hogy
Spoiler: mutasd
hamarosan kiderül a 1oo%.
Nagyon bírtam a mai akciókat...s YK megnyilvánulását és viccét. amit mindjárt vissza is kapott! :ymblushing: Annyira édesek voltak hogy szinte beleborzong az ember az örömbe, és drukkolásba, hogy végre el legyen fogadva a lánykérés ;) :D . Hú micsoda pofára esés lesz YB anyjánál, már kezdem megsajnálni...de kell ez a mindent megszégyenítő megrázdódtatás, hogy végre felvállalja a saját hibáját. Húh, nagyon kíváncsi leszek a fordításra..mert már annyiszor láttam...
Gyülekeznek a felhők sz.keverőnk körül is, hiszen már elkészült az utlevél is..mi lesz itt még...
Köszönöm hogy még ma láthattam ezt a csodás részt. :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 30. 21:05

Szia RIta!
Köszönöm a 40. részt is!
Esti program megvan, tusolás és nézem is.
Mondhatnám,hogy hizik a májam folyamatosan újabban, de ez már igazán járt nekünk a sok senyvedés után.
Kiváncsi leszek mi volt a boritékban, amit az ex küldött az esküvő napján a férjnek és amit a kedves ara lenyúlt.
Az igazi anya pofára esését is várom, valószinűleg úgy kell fellocsolni, remélem jeges vizet kap a nyakába.
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2019. március 30. 22:45

Szia Rita! Most ismét megleptél! Köszönöm a felíratot, de most nem tudom megnézni itt vannak Brigiék és holnap koncertre megyünk. A 39. részt nagyon tetszett! :littlehearth: :x :-bd :ymhug:
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. március 31. 9:23

Szia Rita!
Azon gondolkoztam, mig néztem,hogy na ugyan a két megátalkodott nő közül melyik lesz a keményebb a mostani felállásban?
YX arca, ahogy kimutatta a foga fehérjét, háát jól benyomtam volna neki egy balegyenest, az is biztos. Még jó, hogy azért GG igazi anyját nem sajnáltam annyira,hogy meg is tegyem :))
Ezerrel fogom dörzsölni a tenyerem, ahogy kiderül a DNS vizsgálat eredménye. Nagyon remélem,hogy most már semmi svédcsavar nem lesz és kiderül GG valódi kiléte.
Szegény YK, na ő fog még padlót fogni úgy gondolom. :-)
YZ-ben pedig már motoszkál a kétkedés ifjú szerelmetes arája iránt. Van még jó pár rész, igy izgulhatjuk tovább a történéseket.
Még a nagymamát kötném ki egy fához, remélem LT apjának helyén lesz az esze és időben lesz jó helyen. Mennyi minden fog még itt történni!
Köszönöm Rita ezt a részt is!
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2019. március 31. 11:47

Köszönöm az újabb részeket!
szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2019. március 31. 15:48

Rita Kedves Köszönöm szépen a hétvégi meglepetést! Nagyon jó részek voltak! :movingflower: :littlehearth:
Már nagyon várom én is, hogy kiderüljön GG igazi kiléte! Az anyjának nagy pofára esés lesz
az biztos! A mostohát már jó sokszor képen töröltem volna én is. Sokkal rosszabb, mint YX-n,
pedig aztán őt se kell félteni! Ennyi hazugságot, hogy tud összehordani? Azért örülök, hogy egyre többen
kételkednek benne és nem tud mindenkit félrevezetni! Szép vasárnap délutánt kívánok!
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2019. március 31. 16:31

Kedves Rita ! Köszönöm a 38. 39. 40. részt remek és nagyon találo gyepálják már a gonoszok egymást ..ugy kell csak utálják és ordítsanak egymásra .. Nagyon édes volt az eljegyzés .Imádtam .( Nem tudom Ti hogy vagytok vele a sorozattal de nekem csak egyedül szabad néznem, mert olyan hangosan beszélek ,vagy csunyán, vagy csak veszekedve :-t )
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2019. március 31. 21:31

Nagyon szépen köszönöm a 40.rész feliratát!
Orsix

HozzászólásSzerző: Orsix » 2019. április 1. 11:55

Köszönöm az újabb részeket!!! :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:
Picur

HozzászólásSzerző: Picur » 2019. április 1. 12:02

Kedves Rita a 23.rész Videa nem jön be
előre is köszönöm a munkádat :x
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2019. április 1. 16:09

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 39-40. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Volt ebben a két részben sok aranyos apró történés, ilyen pld.a gyűrű ajándékozás, a volt férj tettei.
Ami nem tetszett az igazi anya viselkedése, a mostoha anya, hogy ő elviszi magával LeTong-ot.Illetve Yu Xin viszi a pálmát még mindig, mindenkin átgázol, borzasztó egy nőszemély.
Nagyon szép hete kívánok Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 1. 19:18

Kedves Kata, Unni, Cicus, Ági, Marika, Leo-Leo, Éva, Zsuzsi, Csip,
Orsix, Picur és Marcsi!

Nagyon szívesen a 40. részt is! A gyors felirat érdekében semmi hasznosat nem csináltam tegnap
ebéd óta, ezért elnézést kérek a rövid válaszokért.

Szia Unni!
Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy te is csatlakoztál ehhez a jó hosszú, de
igazán izgalmas sorihoz!

Az bevillan, sőt határozottan emlékszem, hogy tettél be egy ibolyát valamelyik sorozathoz, de már
nem tudom megmondani, hogy melyikhez. Tippelek: a Silver Spoon lett volna?

Már biztosan nem a 10. résznél jársz. Nézeti magát a sori, megértem, hogy nehéz letenni. Azonnal
jövök a 41. résszel! További jó szórakozást kívánok!

Cicus! A monotónia az, amit nem bírok. Hiába szeretem nagyon ezt a sorit, már nagyon jólesne mást
fordítani. December óta csak ezt látom, csak ezekkel a szereplőkkel találkozom. Jó lenne egy kis
vérfrissítés! 30-40 részes sorikhoz már nagyjából hozzászoktam, de a 24 rész körüli lenne számomra
a legideálisabb.

Kata! Ma jön a 100%! És GG igazi anyjának a vesszőfutása is kezdetét veszi. YK cuki, és ma az is kiderül
róla, hogy ő is hallgatózik néha, csak ő jó célra használja a hallott információt.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 1. 19:18

Ági! Csak nagyjából derült ki, hogy mi van a borítékban, de legalább
már jó kezekben van újra. GG anyja hisztizni fog még egy jó darabig, de megérdemli. YX keményen
osztja, de mivel nem szeretné, ha a titka kiderülne, behódol a lánynak, ahelyett, hogy a sajátjával
törődne. A mostoha anyja pedig teljesen irracionális. Lassan már joban idegesít, mint YX.

Én még mindig azt képzelem, hogy GG-t a pizza tekergetés fogja elárulni, ha egyszer végre leülnek
YK-jal pizzázni. De ez még nem történt meg. YZ-ben tovább nő a kétely, de a végén mindig YX érvei
győznek.

Éva! Jelenleg az "idegelési" sorrend nálam a következő: mostoha anya, YX, igazi anya, bár ez utóbbi
már majdnem felzárkózott YX-hoz a dobogó második fokára.

Lesz itt annyi pofára esés, hogy csak győzzük nézni! :))

Zsuzsi! Én amúgy is csak egyedül tudom nézni, de jól is van így, mert igen csak szoktam mondani a
magamét én is. A mai részben is a gonoszok kapják a többet. Amíg így van, addig örül a szívem.
Így felhőtlen a szórakozásom.

Picur! Már jó a 24. rész videás verziója!

Marcsi! YX-t is utálom, de ő legalább kap a volt férjétől, és az örökös rettegés miatt nincs egy
boldog pillanata sem, míg az anyja szabadon garázdálkodhat, őt senki nem akarja kordában
tartani. Emiatt most neki vagyok a legnagyobb ellendrukkere. Az a nő egy idióta. Kijárna neki
is egy kis rettegés. :YMDEVIL:

Marika! Remélem nagyon jól éreztétek magatokat a koncerten! Máris itt a 41. rész! Ugorj be érte!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. április 1. 19:21

Jó szórakozást kívánok a 41. részhez!

A gonoszok szenvednek, a jók örülnek! Kivéve Guo Guo-t, az ő öröme nem felhőtlen. Le Tong
kezdi megpuhítani Yun Kai apját. Úgy látszik, hogy az ő szívéhez egy cuki kislányon keresztül
vezet az út.

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 1. 19:23

Köszönöm szépen!!

Vissza: “Kína”