Na! a mai kaland megvolt! Sziasztok Lányok, bocs, de szinte berontok! Fénykép most nincs, az majd akkor lesz, amikor végre nem a bevásárlás stb vel kell foglalkozzak, de...
szóval megyünk a szokásos útvonalunkon a házunk mellett, és kb pont ott ahol a múltkoriban akkorát estem, valahogy ösztönösen balra néztem! Hát az ütő is megállt bennem egy pillanatra! Képzeljétek, hogy látok két lábat felemelkedni a földről, majd visszavágódni, és abban a pillanatban meg felülni mint a keljfeljancsi...hát látok egy ősz fejet ami körülnéz
majd lassan elkezd négykézlábra ereszkedni. Samut kézenragadtam, igaz hogy fogtam, de most a gyorsaság miatt erősebben kellett fogjam, ugyanis átgázoltam a kis dombrész melletti fűvön! Hát a szomszéd lépcsőházi néni volt aki akkorát esett hanyatt. De persze nem tudott felállni magától. Elszakadt a nehéz szatyor, s az már elég is volt neki, hogy elessen.
Sikerült felállítanom. S mivel a bevásárló kocsink velünk volt, s van egy rossz szokásom, időnként belepakolok több nylontáskát így át tudtam neki rakodni! S nagy örömömre éppen jött egy kisgyerekes házaspár, és megkértem hogy segítsenek a néninek! Nekik adtam a két szatyrot, én meg hazatámogattam a liftig a nénit!
Samunak megmondtam hogy innen nem mozdulhat, itt kell maradnia mint akit odaragasztottak! Annyira meglepődött, hogy mikor jöttem vissza, még mindig ugyanott volt, egy tapodtat sem mozdult. Pedig mindig el szokott araszolni a kocsi mellől is!
S oltári mázlija volt a néninek, nem törött el semmilye, s a lakók is pont abban a lépcsőházban laktak mint ő a néni a 1o.en a fiatal pár meg a 9. en Úgyhogy megkértem őket, ha nem teher , kísérjék haza teljesen a nénit. Így nem kellett sokat várni a Samunak sem!
Hát mindenesetre nem semmi, mondta, hogy volt hogy a buszról esett le. S hiába könyörögnek a gyerekei hogy már ne menjen vásárolni, mindig azt mondja nincs messze a bolt! de hát megszédülni és elesnie egy pillanat műve!
De jó hogy jól végződött ez a kaland is. Sikerült elmenni a gyógyszertárba, de aztán féluton meg haza kellett jönnünk, mert a posta az ajtó előtt hagyta a csomagot! De szerencsére megvolt mire hazaértünk. De így szinte semmit nem vásároltam meg amiért a Tescoba indultunk volna, csak gondoltam kezdjünk a Gyógyszertárral.!
Paggy, ha nem pirosodik be a kullancs helye, és nem fáj a fejed s nincs látászavarod akkor nem fertőzött a kullancs! Azok a rohadt dögök! S már annyi verziója van, hogy már a madarakra is veszélyesek! A Lyme fertőződés után derült ki a penicillin érzékenység!. Samu Pfizert fog kapni! pont a pajzsmirigye miatt. HÁÁÁTTTT----
Elvileg nem kaphattam volna Szputnyikot de semmi bajom hála Istennek!
Paggy, csodaszép a festmény is. Milyen csodásan tudták alkalmazni a festészetben a fény játékát. A Gerberád meg csodálatos!
Csodaszép délutánt, lehet hogy majd még visszalépek!