Rookie Agent Rouge (online is nézhető)
- boszorkany
Re: Rookie Agent Rouge (2016) (3/45)
Kedves Rita!Ket dologba kezdtem bele most,elkezdtem az eskuvoi kepet himezni es a sorozat elso reszet is megneztem.Tetszik a sztori,a szereplok is csak a szemem nincs kibekulve a feher felirattal,de ez nem a Te hibad.(nem mindenhol zavaro)
Re: Rookie Agent Rouge (2016) (7/45)
Jó szórakozást kívánok az újabb négyes csomaghoz!
Van benne minden, ami kell egy izgalmas történethez. Most újra azt mondom, hogy igazibb
kémtörténetet fogunk kapni, mint azt gondoltam az első három epizód után, de amit eddig
láttam nagyon is kedvemre való!
Manna sem buta lány, egyre inkább gyanakszik YanZhira. YZ újra bajba kerül:

Van benne minden, ami kell egy izgalmas történethez. Most újra azt mondom, hogy igazibb
kémtörténetet fogunk kapni, mint azt gondoltam az első három epizód után, de amit eddig
láttam nagyon is kedvemre való!
Manna sem buta lány, egyre inkább gyanakszik YanZhira. YZ újra bajba kerül:

boszorkany írta:Kedves Rita!Ket dologba kezdtem bele most,elkezdtem az eskuvoi kepet himezni es a sorozat elso reszet is megneztem.Tetszik a sztori,a szereplok is csak a szemem nincs kibekulve a feher felirattal,de ez nem a Te hibad.(nem mindenhol zavaro)
Kedves Éva! Nagyon örülök, hogy belekezdtél, és annak is, hogy tetszik a sori,
bár gondoltam, hogy így lesz. Ahogy írtad, te is mindenevő vagy, és ez így is van.
Kíváncsi leszek az esküvői képre, majd feltétlenül mutasd meg, ha elkészültél
vele! Az új keretet használod? Bevált? Segít kímélni a nyakad?
Két segítséget tudok mutatni ahhoz, hogy élvezhetőbb legyen a felirat olvasása,
és ne zavarjon be állandóan a kínai hadsub. Én a VLC médialejátszót használom,
ezzel nézem a filmeket, ehhez tudok segítséget nyújtani:
Spoiler: mutasd

Szia Rita!
Köszönöm az újabb 4 részt
már vittem is a sb oldalakra is

Köszönöm az újabb 4 részt

Ritám! Köszönjük az újabb részeket!

Azta, négy rész!!! Köszönöm szépen az újabb szeretet csomagot, viszem is. 
Tetszik a sori, kíváncsi leszek, mi lesz a három lánnyal. Na meg persze, hogy a lány hogyan birkózik majd meg a további veszélyes helyzetekkel.
Én egyébként tévén nézem, ahol kisebbre veszem a videó képét, így az alatta lévő fekete sávban jelenik meg hozzá a magyar felirat.
Sajnos a felirat formázására - a nagyságán kívül - nincs lehetőség.

Tetszik a sori, kíváncsi leszek, mi lesz a három lánnyal. Na meg persze, hogy a lány hogyan birkózik majd meg a további veszélyes helyzetekkel.

Én egyébként tévén nézem, ahol kisebbre veszem a videó képét, így az alatta lévő fekete sávban jelenik meg hozzá a magyar felirat.

Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.A Mega ról fogom a videókat letölteni.
Üdv.Nagyi

Üdv.Nagyi

- Kriszti007
Rita írta:Kriszti! Lányokban az erős, életképes karaktereket szeretem, akiket nem kell állandóan
istápolgatni, ki tud állni magáért. Yanzhi ilyen, bírom is nagyon! Azt is szeretem, hogy
értelmes, és tehetséges. De amikor akcióban van, megüt a guta. Már amikor ráteszi a
kezét a kilincsre, és olyan szobába készül belépni, ahová nagyon nem kéne, szoktam neki
mondani, hogy ne menjen be, mert baj lesz belőle, de nem hallgat rám. Mondjuk ez a
fajta senkire sem hallgat, megy a saját feje után.
Örülök, hogy újra van alkalmatok Marikával együtt mozizni, ehhez biztosan hozzájárul
az is, hogy befejezted a Jang Young Shil-t. Gratulálok! Mi lesz a következő projekted?
Szia Rita!
Itt vagyok már, csak kicsit rendetlenkedett a gépem. Szerencsére csak a Yeong Sil befejezése után tette. Valóban emiatt is alakult úgy, hogy közös filmezés lett belőle újra. De így együtt hangoskodhatunk Yanzhi akciói miatt.

December közepéig a Mrs. Cop2 lesz a soros, utána indul a Hwarang: The Beginning, amit már tűkön ülve várok. Úgy látszik, nekem ez az év már csak ilyen történelmis.

Köszönöm az újabb részeket! Nagyon örülök a folytatásnak.
Szép hétvégét!
mamoca13 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb 4 résztmár vittem is a sb oldalakra is
![]()
Kedves Mamoca! Nagyon szívesen az újabb részeket!
Én is köszönöm szépen a hír továbbítását!

B.Marika írta:Ritám! Köszönjük az újabb részeket!![]()
![]()
Szia Marika! nagyon szívesen! Tudom, mennyire vártad már!

timbo írta:Azta, négy rész!!! Köszönöm szépen az újabb szeretet csomagot, viszem is.
Tetszik a sori, kíváncsi leszek, mi lesz a három lánnyal. Na meg persze, hogy a lány hogyan birkózik majd meg a további veszélyes helyzetekkel.![]()
Én egyébként tévén nézem, ahol kisebbre veszem a videó képét, így az alatta lévő fekete sávban jelenik meg hozzá a magyar felirat.Sajnos a felirat formázására - a nagyságán kívül - nincs lehetőség.
Szia Timbo! Nagyon szívesen a feliratokat! A "szeretet csomag" nagyon tetszik így
Mikulás és Karácsony előtt. Magamévá teszem, ha megengeded!
Örülök, hogy érdemes volt belekukkantani az első részekbe. Sejtettem, hogy így lesz!
Amint sejthető volt, Manna és Yanzhi barátsága a kémkedés áldozata lesz. Akár az apja,
akár YZ kémkedését nézzük. Ha az apja nem kémkedik a japánoknak, Yanzhit sem küldik
Mannáékhoz leskelődni. YZ kérése, hogy ha kiderül Manna apjának bűnössége, hagyják
futni Mannát, igen naiv és teljesíthetetlen kérés volt. Hiába nem tudott róla, mégis csak
egy hírszerzővel levelezgetett Manna, vagyis kapcsolata volt egy ellenséges kémmel.
Tianmo és Song Mian kapcsolatának alakulására én is egyre kíváncsibb vagyok. Ugyanis
SM egyre inkább YZ hatása alá kerül, ez jól megfigyelhető ahogy halad előre a sztori.
Köszi a tanácsot! Hátha te is tudtál segíteni Évának!
Jelentés küldés a zöldségesbe:

Igaz, hogy ez lett a vége:

Köszönöm Rita az újabb négy részt.
Szép napot kívánok.
Szép napot kívánok.
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.A Mega ról fogom a videókat letölteni.Spoiler: mutasd
Üdv.Nagyi![]()
![]()
![]()
Kedves Nagyi! Nagyon sajnálom, ami veled történt, de nem szabad kétségbe esned!
Lehet, hogy csak egy másik kábelre lesz szükséged. Nálam például a régi gépem USB
bemenetével volt a gond, azért nem érzékelte a winchesteremet. Többféle baj is
lehet, ami könnyen orvosolható. De ha mégis a legrosszabb esett meg veled, vagyis
tönkrement a winchestered, akkor is van "gyógymód"! A fájlok ott vannak rajta, egy
hozzáértő ember le tudja őket menteni.
Addig is, míg meg nem gyógyul a winchestered, milyen jó, hogy a mega helyetted is
tárolja a videókat!
Kényelmesen helyezkedj el, mert három órányi rész feliratát hoztam! Jó szórakozást!
Egy kis vidámság!

Kriszti007 írta:
Szia Rita![/color]
Itt vagyok már, csak kicsit rendetlenkedett a gépem. Szerencsére csak a Yeong Sil befejezése után tette. Valóban emiatt is alakult úgy, hogy közös filmezés lett belőle újra. De így együtt hangoskodhatunk Yanzhi akciói miatt.Mert abból biztos lesz bőven.
December közepéig a Mrs. Cop2 lesz a soros, utána indul a Hwarang: The Beginning, amit már tűkön ülve várok. Úgy látszik, nekem ez az év már csak ilyen történelmis.![]()
Köszönöm az újabb részeket![/color] Nagyon örülök a folytatásnak.
Szép hétvégét!
Szia Kriszti! Nagyon szívesen a feliratokat! Jó együtt mozizást kívánok!
Utána néztem a Hwarangnak, és már értem is, hogy miért választottad.
Igen sok helyes fiatal legény lesz benne!

Félre a tréfát! Ez is nagyszerű választásnak tűnik:
http://asianwiki.com/Hwarang
Kellemes hétvégét kívánok!
Yanzhi nagyon kiakad azon, ami Hannával és a családjával történt, ezért
nem akarja folytatni a hírszerzést. De fogja, mert erről szól a sorozat, csak
még azt nem tudom, hogy veszik rá. Talán ma megtudom a nyolcadik részből.
Tegnap akartam megnézni, de mára maradt, és megkezdem a fordítást is.

nildiko írta:Köszönöm Rita az újabb négy részt.
Szép napot kívánok.
Nagyon szívesen, Ildikó!
kellemes hétvégét kívánok!

Üdvözletem.
Nagyon szépen köszönöm a 4-7.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.
Köszönöm az újabb részeket!
chain írta:Üdvözletem.
Szia! Nagyon szívesen az újabb négyes csomagot!
Neked is kellemes hétvégét!

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!
Szívesen a feliratokat!

Köszönöm az újabb részek fordítását, örülök hogy belekezdtem. Gratulálok a választáshoz.
Ancsa46 írta:Köszönöm az újabb részek fordítását, örülök hogy belekezdtem. Gratulálok a választáshoz.
Nagyon szívesen! Akkor vagyok boldog, ha sokak örülnek annak, amit fordítok.
Én is örülök, hogy belevágtál!

Rita Kedves. Vittem a sorozatodat és a hozzávalókat. Hálás köszönet érte. Sok fordításodat, ill. sorozatodat láttam, de több mint egy év eltelt, hogy ide találjak. Tehát köszönet munkádért. Üdv. Mocsi 

evanagyi írta:Rita Kedves. Vittem a sorozatodat és a hozzávalókat. Hálás köszönet érte. Sok fordításodat, ill. sorozatodat láttam, de több mint egy év eltelt, hogy ide találjak. Tehát köszönet munkádért. Üdv. Mocsi
Kedves Mocsi! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy megtaláltál!
Érezd jól magad közöttünk! Nézz szét, és vigyél mindent, ami felkelti az érdeklődésedet!
Mindent nagyon szívesen! Remélem a Rookie is elnyeri a tetszésedet! Együtt nézzük,
vagy gyűjtögetsz?

Kedves Rita ! Köszönöm az újabb részeket ! Ilyen tempóba fogod csinálni ,nem azért mert bajom van vele csak helyet csinálok akkor .
Nagyon tetszett az első három rész ,ez jó választás volt ,minden van benne ami kel a lelkünknek !!
Nagyon tetszett az első három rész ,ez jó választás volt ,minden van benne ami kel a lelkünknek !!
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm az újabb részeket ! Ilyen tempóba fogod csinálni ,nem azért mert bajom van vele csak helyet csinálok akkor .
Kedves Erzsike! Ha nincs helyed, úgy is jó, ha mindig annyit töltesz le, amennyi
felirat érkezik. A megáról nem fogom soha letörölni a videókat. Ha újra kedved
lesz nézni, ismét le tudod szedni.
Jövő héten is négy részt szeretnék hozni nektek!
Nagyon szívesen az újabb részeket! Örülök, hogy ennyire tetszettek a múltheti
részek! Az ehetiek keményebbek lesznek, de akciódúsabbak és izgalmasabbak is.
Ezt a sétabotcserét igen jól kitalálták! Tetszett a megvalósítás egészen a villamostól
a kávézóig: