Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

boszorkany

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (3/45)

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. november 25. 23:38

Kedves Rita!Ket dologba kezdtem bele most,elkezdtem az eskuvoi kepet himezni es a sorozat elso reszet is megneztem.Tetszik a sztori,a szereplok is csak a szemem nincs kibekulve a feher felirattal,de ez nem a Te hibad.(nem mindenhol zavaro)
Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (7/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 5:18

Jó szórakozást kívánok az újabb négyes csomaghoz!

Van benne minden, ami kell egy izgalmas történethez. Most újra azt mondom, hogy igazibb
kémtörténetet fogunk kapni, mint azt gondoltam az első három epizód után, de amit eddig
láttam nagyon is kedvemre való!

Manna sem buta lány, egyre inkább gyanakszik YanZhira. YZ újra bajba kerül:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 5:37

boszorkany írta:Kedves Rita!Ket dologba kezdtem bele most,elkezdtem az eskuvoi kepet himezni es a sorozat elso reszet is megneztem.Tetszik a sztori,a szereplok is csak a szemem nincs kibekulve a feher felirattal,de ez nem a Te hibad.(nem mindenhol zavaro)

Kedves Éva! Nagyon örülök, hogy belekezdtél, és annak is, hogy tetszik a sori,
bár gondoltam, hogy így lesz. Ahogy írtad, te is mindenevő vagy, és ez így is van.

Kíváncsi leszek az esküvői képre, majd feltétlenül mutasd meg, ha elkészültél
vele! Az új keretet használod? Bevált? Segít kímélni a nyakad?

Két segítséget tudok mutatni ahhoz, hogy élvezhetőbb legyen a felirat olvasása,
és ne zavarjon be állandóan a kínai hadsub. Én a VLC médialejátszót használom,
ezzel nézem a filmeket, ehhez tudok segítséget nyújtani:

Spoiler: mutasd
Én citromsárgára színezem a betűket, fekete árnyékot is teszek köré, de van,
aki állított a betűk helyzetén, vagyis megemelte kicsit a szöveget és máris jól
látszik a felirat.

Fekete árnyékkal, és sárga betűkkel így néz ki(nekem ennyi elég):

Kép

Fekete árnyékkal, és sárga betűkkel, 20 ponttal megemelve a feliratot:

Kép

A betűk pozícióját úgy tudod állítani, hogy megnyitod a VLC-t, vagyis beindítasz egy videót, és akkor a legfelső sorban találsz
egy olyan fület, hogy "Eszközök" -> "Beállítások" -> "Feliratok és OSD" -> "Felirat pozíciójának kényszerítése". Elértünk a célhoz.
Látsz egy kis ablakot, aminek a végén két nyilacska van. Ott tudod lefelé, illetve felfelé mozgatni a feliratot. A felfelé nyíllal
20 pontot hozzáadva, pont a kínai felirat felé került a magyar szöveg.
"Az árnyék hozzáadása"-t, ha kipipálod, olyan szürkeséged lesz a felirat körül, mint nekem, "A szöveg alapértelmezett színe"-nél
pedig kiválaszthatod azt a színt, amelyiket szeretnéd. Ne felejtsd el a "Mentés"-t, és a videó újra indítását.

Kép
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2016. november 26. 6:15

Szia Rita!
Köszönöm az újabb 4 részt :) már vittem is a sb oldalakra is @};- %%-
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. november 26. 6:35

Ritám! Köszönjük az újabb részeket! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
timbo

HozzászólásSzerző: timbo » 2016. november 26. 7:50

Azta, négy rész!!! Köszönöm szépen az újabb szeretet csomagot, viszem is. :)
Tetszik a sori, kíváncsi leszek, mi lesz a három lánnyal. Na meg persze, hogy a lány hogyan birkózik majd meg a további veszélyes helyzetekkel. #:-s

Én egyébként tévén nézem, ahol kisebbre veszem a videó képét, így az alatta lévő fekete sávban jelenik meg hozzá a magyar felirat. ;) Sajnos a felirat formázására - a nagyságán kívül - nincs lehetőség.
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. november 26. 7:53

Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.A Mega ról fogom a videókat letölteni.
Újra kicsi lett a gépem és csak azokat fogom letölteni amiket éppen nézek.Sajnos ismét nagy kár ért. a 450 GB hátér tárolóm tönkre ment.Még reménykedek,majd napközben beszélek a nagy fiammal,de sok esély nincs.A párom gépe sem, a TV sem látja ha csatlakoztatom.350 GB -nyi begyűjtésem elveszett.Kínomban szétnéztem a Sorozatbaráton.Nagyon sok minden értékes sorozat fel van töltve,de nem lehet rendesen nézni.Le,s föl ugrál a felírat.Sok fordító az inda videóra felrakja a kész sorozatokat.Ott pedig az a bajom,hogy aprók a betűk és nincs a felíratnak háttere.Sokat fáj a lábam.Itt sem tudok hosszabb ideig ülni,mert nem tudok fájdalom nélkül fel állni.Úgy szoktam,hogy az én lejátszóm elindítom a betűk és a háttér be van állítva.Jó két méterre a heverőn párna felpóckolva,és gyerünk .Jöhet az élvezet.

Üdv.Nagyi :-bd :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. november 26. 8:19

Rita írta:Kriszti! Lányokban az erős, életképes karaktereket szeretem, akiket nem kell állandóan
istápolgatni, ki tud állni magáért. Yanzhi ilyen, bírom is nagyon! Azt is szeretem, hogy
értelmes, és tehetséges. De amikor akcióban van, megüt a guta. Már amikor ráteszi a
kezét a kilincsre, és olyan szobába készül belépni, ahová nagyon nem kéne, szoktam neki
mondani, hogy ne menjen be, mert baj lesz belőle, de nem hallgat rám. Mondjuk ez a
fajta senkire sem hallgat, megy a saját feje után.

Örülök, hogy újra van alkalmatok Marikával együtt mozizni, ehhez biztosan hozzájárul
az is, hogy befejezted a Jang Young Shil-t. Gratulálok! Mi lesz a következő projekted?

Szia Rita!
Itt vagyok már, csak kicsit rendetlenkedett a gépem. Szerencsére csak a Yeong Sil befejezése után tette. Valóban emiatt is alakult úgy, hogy közös filmezés lett belőle újra. De így együtt hangoskodhatunk Yanzhi akciói miatt. :) Mert abból biztos lesz bőven.
December közepéig a Mrs. Cop2 lesz a soros, utána indul a Hwarang: The Beginning, amit már tűkön ülve várok. Úgy látszik, nekem ez az év már csak ilyen történelmis. ;)

Köszönöm az újabb részeket!
Nagyon örülök a folytatásnak.

Szép hétvégét!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 8:22

mamoca13 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb 4 részt :) már vittem is a sb oldalakra is @};- %%-

Kedves Mamoca! Nagyon szívesen az újabb részeket!
Én is köszönöm szépen a hír továbbítását!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 8:28

B.Marika írta:Ritám! Köszönjük az újabb részeket! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! nagyon szívesen! Tudom, mennyire vártad már!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 8:45

timbo írta:Azta, négy rész!!! Köszönöm szépen az újabb szeretet csomagot, viszem is. :)
Tetszik a sori, kíváncsi leszek, mi lesz a három lánnyal. Na meg persze, hogy a lány hogyan birkózik majd meg a további veszélyes helyzetekkel. #:-s

Én egyébként tévén nézem, ahol kisebbre veszem a videó képét, így az alatta lévő fekete sávban jelenik meg hozzá a magyar felirat. ;) Sajnos a felirat formázására - a nagyságán kívül - nincs lehetőség.

Szia Timbo! Nagyon szívesen a feliratokat! A "szeretet csomag" nagyon tetszik így
Mikulás és Karácsony előtt. Magamévá teszem, ha megengeded!

Örülök, hogy érdemes volt belekukkantani az első részekbe. Sejtettem, hogy így lesz!

Amint sejthető volt, Manna és Yanzhi barátsága a kémkedés áldozata lesz. Akár az apja,
akár YZ kémkedését nézzük. Ha az apja nem kémkedik a japánoknak, Yanzhit sem küldik
Mannáékhoz leskelődni. YZ kérése, hogy ha kiderül Manna apjának bűnössége, hagyják
futni Mannát, igen naiv és teljesíthetetlen kérés volt. Hiába nem tudott róla, mégis csak
egy hírszerzővel levelezgetett Manna, vagyis kapcsolata volt egy ellenséges kémmel.

Tianmo és Song Mian kapcsolatának alakulására én is egyre kíváncsibb vagyok. Ugyanis
SM egyre inkább YZ hatása alá kerül, ez jól megfigyelhető ahogy halad előre a sztori.

Köszi a tanácsot! Hátha te is tudtál segíteni Évának!

Jelentés küldés a zöldségesbe:

Kép

Igaz, hogy ez lett a vége:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. november 26. 8:50

Köszönöm Rita az újabb négy részt.
Szép napot kívánok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 9:12

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.A Mega ról fogom a videókat letölteni.
Újra kicsi lett a gépem és csak azokat fogom letölteni amiket éppen nézek.Sajnos ismét nagy kár ért. a 450 GB hátér tárolóm tönkre ment.Még reménykedek,majd napközben beszélek a nagy fiammal,de sok esély nincs.A párom gépe sem, a TV sem látja ha csatlakoztatom.350 GB -nyi begyűjtésem elveszett.Kínomban szétnéztem a Sorozatbaráton.Nagyon sok minden értékes sorozat fel van töltve,de nem lehet rendesen nézni.Le,s föl ugrál a felírat.Sok fordító az inda videóra felrakja a kész sorozatokat.Ott pedig az a bajom,hogy aprók a betűk és nincs a felíratnak háttere.Sokat fáj a lábam.Itt sem tudok hosszabb ideig ülni,mert nem tudok fájdalom nélkül fel állni.Úgy szoktam,hogy az én lejátszóm elindítom a betűk és a háttér be van állítva.Jó két méterre a heverőn párna felpóckolva,és gyerünk .Jöhet az élvezet.

Üdv.Nagyi :-bd :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Nagyi! Nagyon sajnálom, ami veled történt, de nem szabad kétségbe esned!
Lehet, hogy csak egy másik kábelre lesz szükséged. Nálam például a régi gépem USB
bemenetével volt a gond, azért nem érzékelte a winchesteremet. Többféle baj is
lehet, ami könnyen orvosolható. De ha mégis a legrosszabb esett meg veled, vagyis
tönkrement a winchestered, akkor is van "gyógymód"! A fájlok ott vannak rajta, egy
hozzáértő ember le tudja őket menteni.
Nyáron az összes Liverpoolban készített fotómat sikerült két szempillantás alatt
eltüntetnem. Már nem tudom, mit csináltam az áttöltéskor, de a fényképezőn már nem
voltak, a laptopon meg még nem voltak rajta a képek. Azt hittem megüt a guta. Ekkor
a fiam kivette a fényképezőgépből a memóriakártyát, és valami program segítségével
elővarázsolta mind a 345 fotót. Azt mondta, hogy amikor azt hisszük, hogy mindent
letöröltünk a memóriakártyákról, akkor azok az adatok ott vannak még, és elő lehet
hívni őket. Ezzel vissza is lehet élni. Volt, hogy hírességek adatai kerültek illetéktelenek
kezébe például telefonok memóriakártyáiról.

Addig is, míg meg nem gyógyul a winchestered, milyen jó, hogy a mega helyetted is
tárolja a videókat!

Kényelmesen helyezkedj el, mert három órányi rész feliratát hoztam! Jó szórakozást!

Egy kis vidámság!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 9:28

Kriszti007 írta:
Szia Rita![/color]
Itt vagyok már, csak kicsit rendetlenkedett a gépem. Szerencsére csak a Yeong Sil befejezése után tette. Valóban emiatt is alakult úgy, hogy közös filmezés lett belőle újra. De így együtt hangoskodhatunk Yanzhi akciói miatt. :) Mert abból biztos lesz bőven.
December közepéig a Mrs. Cop2 lesz a soros, utána indul a Hwarang: The Beginning, amit már tűkön ülve várok. Úgy látszik, nekem ez az év már csak ilyen történelmis. ;)

Köszönöm az újabb részeket![/color]
Nagyon örülök a folytatásnak.

Szép hétvégét!

Szia Kriszti! Nagyon szívesen a feliratokat! Jó együtt mozizást kívánok!

Utána néztem a Hwarangnak, és már értem is, hogy miért választottad.
Igen sok helyes fiatal legény lesz benne! ;)

Félre a tréfát! Ez is nagyszerű választásnak tűnik:

http://asianwiki.com/Hwarang

Kellemes hétvégét kívánok!

Yanzhi nagyon kiakad azon, ami Hannával és a családjával történt, ezért
nem akarja folytatni a hírszerzést. De fogja, mert erről szól a sorozat, csak
még azt nem tudom, hogy veszik rá. Talán ma megtudom a nyolcadik részből.
Tegnap akartam megnézni, de mára maradt, és megkezdem a fordítást is.

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 9:31

nildiko írta:Köszönöm Rita az újabb négy részt.
Szép napot kívánok.

Nagyon szívesen, Ildikó!

kellemes hétvégét kívánok!

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2016. november 26. 10:49

Üdvözletem.
Nagyon szépen köszönöm a 4-7.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2016. november 26. 12:33

Köszönöm az újabb részeket!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 13:03

chain írta:Üdvözletem.
Nagyon szépen köszönöm a 4-7.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.

Szia! Nagyon szívesen az újabb négyes csomagot!

Neked is kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 13:04

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!

Szívesen a feliratokat!

%%- :movingflower: :) :movingflower: %%-
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2016. november 26. 13:05

Köszönöm az újabb részek fordítását, örülök hogy belekezdtem. Gratulálok a választáshoz.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 13:10

Ancsa46 írta:Köszönöm az újabb részek fordítását, örülök hogy belekezdtem. Gratulálok a választáshoz.

Nagyon szívesen! Akkor vagyok boldog, ha sokak örülnek annak, amit fordítok.
Én is örülök, hogy belevágtál!

Kép
evanagyi

HozzászólásSzerző: evanagyi » 2016. november 26. 13:37

Rita Kedves. Vittem a sorozatodat és a hozzávalókat. Hálás köszönet érte. Sok fordításodat, ill. sorozatodat láttam, de több mint egy év eltelt, hogy ide találjak. Tehát köszönet munkádért. Üdv. Mocsi :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 13:44

evanagyi írta:Rita Kedves. Vittem a sorozatodat és a hozzávalókat. Hálás köszönet érte. Sok fordításodat, ill. sorozatodat láttam, de több mint egy év eltelt, hogy ide találjak. Tehát köszönet munkádért. Üdv. Mocsi :-h

Kedves Mocsi! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy megtaláltál!
Érezd jól magad közöttünk! Nézz szét, és vigyél mindent, ami felkelti az érdeklődésedet!

Mindent nagyon szívesen! Remélem a Rookie is elnyeri a tetszésedet! Együtt nézzük,
vagy gyűjtögetsz?

Kép
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2016. november 26. 16:42

Kedves Rita ! Köszönöm az újabb részeket ! Ilyen tempóba fogod csinálni ,nem azért mert bajom van vele csak helyet csinálok akkor .
Nagyon tetszett az első három rész ,ez jó választás volt ,minden van benne ami kel a lelkünknek !!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 16:57

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm az újabb részeket ! Ilyen tempóba fogod csinálni ,nem azért mert bajom van vele csak helyet csinálok akkor .
Nagyon tetszett az első három rész ,ez jó választás volt ,minden van benne ami kel a lelkünknek !!

Kedves Erzsike! Ha nincs helyed, úgy is jó, ha mindig annyit töltesz le, amennyi
felirat érkezik. A megáról nem fogom soha letörölni a videókat. Ha újra kedved
lesz nézni, ismét le tudod szedni.

Jövő héten is négy részt szeretnék hozni nektek!

Nagyon szívesen az újabb részeket! Örülök, hogy ennyire tetszettek a múltheti
részek! Az ehetiek keményebbek lesznek, de akciódúsabbak és izgalmasabbak is.

Ezt a sétabotcserét igen jól kitalálták! Tetszett a megvalósítás egészen a villamostól
a kávézóig:

Kép

Vissza: “Kína”